El Pinós present a Les Trobades 2024 que el diumenge se celebren a Monòver

Fecha:

Categorias: Destacados, Educación, Noticias

El Pinós present a Les Trobades 2024 que el diumenge se celebren a Monòver

Una àmplia representació educativa del Pinós estarà present a Les Trobades 2024, que este diumenge 28 d’abril, i amb el lema “Fem Poble Parlem Valencià”, se celebren a la ciutat de Monòver.

Els dos col·legis públics de primària i l’institut d’ensenyament secundari, juntament amb representants de l’Ajuntament del Pinós, participaran de manera activa amb diversos tallers.

El CEIP Santa Catalina i l’AFA duran a terme el taller Imans de Poble; per la seua part, el CEIP Sant Antón i l’AFA han optat per un taller d’elaboració de viseres; finalment, l’institut i l’AFA han previst el taller de Fes-te una xapa pel Valencià.

Els actes s’iniciaran a les 9 hores amb una concentració i esmorzar popular en Les Moreres, continuant amb cercaviles a càrrec de nans i gegants, grup de balls i colles de dolçaina i tabal.

A les 10,30 hores hi ha previst l’acte de benvinguda, cançó de la Trobada i inauguració de la jornada a la Plaça de la Sala. Seguidament s’iniciaran els tallers previstos, conta contes i visites guiades.

Les activitats finalitzaran amb el concert de la Factoria de Sons.

Des d’Escola Valenciana fan una crida a l’acció col·lectiva i interseccional per la llengua, amb alegria i esperança, per tal de cuidar la cultura i el patrimoni valencià.

 

Te puede interesar

Ir al contenido