El Pinós corona a les seues Reines i Dames de la Fira i Festes 2023

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

El Pinós corona a les seues Reines i Dames de la Fira i Festes 2023

  • Miriam Raldúa Cantó i Lucía Rocamora Ruiz noves Reines Major i Infantil

El Jardí Municipal s’ha vestit de gala per a acollir un dels actes més emotius de la Fira i Festes del Pinós, la coronació de la Reina Major i Infantil i les seues Dames d’Honor de 2023.

L’escenari decorat per a l’ocasió convidava a descobrir una nit màgica per a les qui són ja les noves representants festeres del municipi, Miriam Raldúa Cantó com a Reina Major i Lucía Rocamora Ruiz com a Reina Infantil. A ambdues els acompanyaran la Cort Major: Miranda Rico Pastor, Marta López Amorós, Inés Nadal Verdú i Rocío Navarro Amorós, així com la Cort Infantil: Esther Botella Carbonell, Lucía Navarro Vicedo, Júlia Rico Gaurinos i Cloe Rico Gonzálvez.

Una nit que també ha sigut significativa per a les qui posaven fi al seu any de regnat, amb un sentiment diferent s’acomiadaven les Reines i Dames de l’any passat en aquesta gala de coronació. Elsa Flores Sanz, Reina Infantil 2022 i Yaiza Mira Miñano, Reina Major de 2022. Les dos màximes representants de la dona del Pinós durant l’últim any s’han dirigit al públic molt emocionades per a repassar un regnat intens i ple d’emocions que han transmés als allí presents…. Totes dues Reines no s’han oblidat de les seues respectives Corts d’Honor, la Infantil de 2022 formada per: Indra Blanco Amorós, Triana Llosa Soro, Sofía Lozano Rubira i Irina Rubira Shaleva i la Cort d’Honor Major de 2022 composta per: María Esclapés López, Verónica Lucas Marco, Carmen Raldúa Cantó i Carmen Rico Barros, a elles els han agraït que enguany fora tan especial. Les deu representants de 2022 han dit adeu a tot un any que ja forma part de la història del Pinós.

César Pérez ha sigut l’encarregat de conduir l’acte en el qual han desfilat per l’escenari cadascuna de les representants sortints i entrants, acompanyades per un familiar o amic fins a l’escenari, a excepció de la Reina Major de 2023 que ha arribat acompanyada de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

Durant la gala, els qui s’han acomiadat han pogut recordar part del viscut com a màximes representants festeres a través de diversos vídeos elaborats pels Mitjans de comunicació Municipals que han mostrat el seu lliurament i passió pel seu poble i les seues festes. També les noves representants han sigut presentades amb un vídeo al moment en el que pujaven a l’escenari.

Aquesta ha sigut una nit intensa quant a emocions, molts han sigut els moments plens de sentiments que s’han viscut sobre l’escenari, però sens dubte algun, tant Miriam com Lucía han guardat en les seues retines l’instant en el qual han sigut coronades per les seues predecessores, Yaiza Mira i Elsa Flores.

Lluint les seues noves corones, el cel s’ha cobert de colors amb un castell de focs artificials per a donar-los la benvinguda a aquest nou any que hui comença.

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín ha pres la paraula per a donar-les l’enhorabona a les noves representants festeres i augurar-les un any ple d’alegria, convivències i il·lusions. També ha volgut agrair a les qui s’acomiadaven en aquest acte, el compromís adquirit i el seu bon fer durant el seu regnat, i ha tingut paraules d’agraïment per a les que esta nit han deixat el càrrec, especialment per a la dama infantil Irina Rubira Shaleva, al recordar-li que “la seua iaia d’Ucraïna la va acompanyar el dia de la seua comunió”, desitjant que prompte arriben temps de pau.

L’alcalde ha convidat a gaudir de les festes com una manera de sobreposar-se a la situació d’incertesa que vivim a nivell global.

L’acte de coronació ha comptat també amb els portadors de les bandes tant infantils: Ruth i Adriana Azorín Carbonell com majors: Alex Vicent Pérez Morales i Olga Flores Sanz.

No han faltat a la coronació de les Reines i les seues Corts d’Honor, diversos municipis veïns que han acudit amb els seus representants festers: la Federació de Penyes De l’Horta de Múrcia, Comissió de Fogueres de Sant Joan d’Alacant, Comissió de Festes de Sant Vicent, Federació de Festes de la Verema de Jumilla, Federació de Penyes de San Isidro Llaurador de Yecla, Junta Festera de Monòver, representants de La Romana i Comissió de Festes de l’Alguenya. També les Reines i Dames del Barri de Santa Catalina i de la Tercera Edat del Pinós, s’han acostat a totes elles per a donar l’enhorabona als qui a partir d’ara seran les Reines i Dames de la Fira i Festes 2023.

FOTOS

Te puede interesar