EL PINÓS CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

EL PINÓS CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Amb motiu de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves, des de la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas” al costat de la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, han volgut celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, que es va commemorar el 2 d’abril. Aquest dia es realitza des de l’any 1967, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danés Hans Christian Andersen.

La zona del Mercat ha sigut el lloc triat per la Regidoria, que dirigeix Silvia Verdú per a realitzar l’activitat, i fomentar la lectura entre els més joves. Una jornada que ha tingut caràcter solidari ja que els assistents també podien col·laborar aportant aliments que aniran destinats a Càritas, que també han estat presents.

 

La jornada ha començat a les 11 del matí i no han faltat els contacontes a càrrec de Calabassa, intercanvi de llibres i tallers de manualitats. A més també s’ha procedit al sorteig de llibres entre els lectors d’infantil i primària que durant el perido de l’11 de març fins al 12 d’abril hagen acudit a la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”. Durant el matí ha estat present l’edil de Cultura i Joventut que ha col·laborat en el sorteig de llibres entre els joves.

Els guanyadors han sigut:

Diana Kisil i Carolina Kisil, Laia García Pérez, Ana Perez Jover, Claudia Sánchez Rico, Andera Sarganella Verdú, Nuria Pérez Canicio, Iván Davo Rocamora i Marcos Vidal Martinez, María Navarro Lucas, Zoe Perea Iruela, Enzo López Belda i Adrián Pérez Cordeiro.

Te puede interesar

Ir al contenido