El novenari hui ha estat dedicat a la Corporació Municipal i Comissió de Festes

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

El novenari hui ha estat dedicat a la Corporació Municipal i Comissió de Festes

Durant la Fira i Festes del Pinós, des del dia 29 de juliol i fins al dia 6 d’agost des de la parròquia de San Pere Apòstol es celebren diàriament el Sant Rosari i Solemne Novenari a la Mare de Déu del Remei previ a la missa.

El primer dia va estar ofert enguany per primera vegada, als malalts i difunts del Covid, una petició que va fer la comunitat eclesiàstica del Pinós, ahir va estar dedicat als joves i xiquets i hui el Sant Rosari i Solemne Novenari ha estat ofert a la Corporació Municipal i la Comissió de Festes.

A l’església han estat presents l’alcalde del Pinós Lázaro Azorín, i els edil de Festes, Mª José Moya, i de Patrimoni, César Pérez, així com Noelia Rico, Sandra Rico, Fátima Benavente, Sandra Marhuenda i Víctor Oliva; la presidenta de la Comissió de Festes, Elisa Santiago i els membres de la Comissió: Jorge Astor, Juan López i Eva María Yañez del Castillo, així com la Reina Major Miriam Raldúa y la Infantil Lucía Rocamora amb les seues Corts d’Honor.

La missa ha estat oficiada per el cura  Damián Luis Abad, qui fora durant 9 anys pàrroc del Pinós, li han acompanyat Jua Bautista Llinares, actual pàrroc del Pinos i Francisco Cano, cura veí del Pinós.

La presidenta de la Confraria de la Mare de Déu, Mª del Mar Gómez ha donat la benvinguda, desitjant unes bones festes i traslladant un missatge de convivència i participació a la ciutadania. Les lectures han estat a càrrec de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i de l’edil César Pérez.  

La Reina Major i la Reina Infantil s’han dirigit al públic abans d’acabar l’homilia per agrair les mostres d’afecte rebudes i desitjar unes bones festes, les dos estaven molt emocionades per poder rendir homenatge a la Patrona

El Cor Parroquial hui a estat acompanyat de Luisa Domenech, al igual que la resta de dies, ha participat en el Sant Rosari i Missa en diferents càntics.  

Te puede interesar