EL GRUP MADRILENY MARU-JASP S’ALÇA AMB EL PRIMER PREMI DEL I CERTAMEN NACIONAL DE COMÈDIES “VILA DEL PINÓS” El premi està dotat amb 1200 euros i placa.

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

EL GRUP MADRILENY MARU-JASP S’ALÇA AMB EL PRIMER PREMI DEL I CERTAMEN NACIONAL DE COMÈDIES “VILA DEL PINÓS” El premi està dotat amb 1200 euros i placa.

Del 22 de setembre al 17 de novembre s’ha celebrat en la nostra localitat l’I Certamen de Comèdies “Vila del Pinós” en el que s’han representat diferents i variades obres, com “Estocolmo: Se acabó el cuento” pel grup valencià Carabau Teatre que iniciava el certamen, seguit de “Trio de Cuatro” per Menecmos de Madrid o “Si algo puede suceder, aunque parezca improbable, acaba sucediendo de manera inevitable” pel també grup madrileny Maru-Jasp.

La companyia Yorick Teatre, fora de concurs, inaugurava el festival amb “Atra bilis” mentres que hui dissabte tancava el festival amb “El pasdoble del detectiu Terratrèmol” de Marià Sánchez Soler. L’autor es mostrava molt content de que Yorick Teatre realitzara l’estrena al Pinós.

Abans de la representació s’ha procedit a l’entrega de premis. Sent l’encarregada de desvelar els noms l’actriu Natalia Bravo, mentres que l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i el president de la Federació València de Teatre Amateur, Manuel Vivó, entregaven els guardons.

ACTOR DE REPARTIMENT: Daniel García de Carabau Teatre

ACTRIU DE REPARTIMENT: Marta Garzón de Maru-Jasp

ACTOR: Rafa Martín de Carabau Teatre ACTRIU: Marisa Wilt de Menecmos

El premi “Especial” que atorga el públic present en cada una de les representacions ha sigut per a l’obra “Estocolmo: Se acabó el cuento” de Carabau Teatre.

El primer premi de l’I Certamen Nacional de Comèdies “Vila del Pinós” ha recaigut en l’obra “Si algo puede suceder, aunque parezca improbable, acaba sucediendo de manera inevitable” de Maru-Jasp.

El president de la Federació València de Teatre Amateur, Manuel Vivó, ha recordat en esta cita teatral, que El Pinós serà escenari els dies 30 i 31 de març de 2019, seu de l’assemblea de la federació de teatre amateur de la Comunitat Valenciana. Trobada que també acollirà l’entrega dels Premis Taules 2018, als actors i actrius junt amb les companyies més rellevants.

L’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha donat les gràcies tant a la Regidoria de Cultura com a Yorick Teatre per haver aconseguit a través d’este certamen transmetre tantes emocions. Ha volgut destacar les relacions que mantenen les associacions del municipi “si parlem de cultura les relacions amb les associacions són de convivència i harmonia, ens donen com a exemple la fusió cultural entre el teatre i la música amb la col·laboració de la Unió Lírica Pinosense en esta estrena, perquè entre tots mantinguem viva la cultura”.

I ésquè la a principal novetat d’esta última funció ha sigut precisament la col·laboració de la nostra banda de música que ha participat de forma molt activa en l’obra. Com indica el nom “El pasodoble del detectiu Terratrèmol” interpretant diversos pasdobles que han seguit amb aplaudiments el públic present.

 

GALERIA IMATGES

 

Te puede interesar

Ir al contenido