EL DIUMENGE, MONÒVER ACULL LA XXa TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LES VALLS DEL VINALOPÓ

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

EL DIUMENGE, MONÒVER ACULL LA XXa TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LES VALLS DEL VINALOPÓ

“Nosaltres pel valencià” és el lema de les Trobades d’Escoles en Valencià 2018, que el diumenge 22 d’abril reuniran a Monòver als centres educatius de Les Valls del Vinalopó. El Pinós tornarà a estar present en un esdeveniment que arribarà a la seua vigèsima primera edició.

Participaran 22 centres educatius i associacions de mares i pares dels municipis de Monòver, Petrer, La Romana, L’Alguenya, Novelda i El Pinós, que estarà representat pels col·legis “San Antón” i “Santa Catalina”, que respectivament han preparat uns tallers de marcapàgines i de libe·lules divertides.

L’agenda d’activitats és prou intensa, donat que es portaran a terme durant tot el matí, des de les 9,30 hores fins a que es lliuren els records de la Trobada a les 14 hores i es faça el fi de festa. Cercaviles, actes protocol·laris, balls tradicionals, tallers, un contacontes preparat per Ca’la’bassa, o el concert que oferirà Marcel el Marcià, marcaran una jornada que tindrà lloc al Parc de l’Albereda.

Els actes del diumenge tindran com a acte previ un concert en la nit de dissabte, a la Plaça de la Sala, a càrrec de Laura Díaz i els grups Perversió i Herba Negra.

 

Te puede interesar

Ir al contenido