EL DIUMENGE, LA ROMANA ACULL LA XXIIa TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LES VALLS DEL VINALOPÓ

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

EL DIUMENGE, LA ROMANA ACULL LA XXIIa TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LES VALLS DEL VINALOPÓ

“Som i serem paraules” és el lema de les Trobades d’Escoles en Valencià 2019, que el diumenge 5 de maig reuniran a La Romana als centres educatius de Les Valls del Vinalopó. El Pinós tornarà a estar present en un esdeveniment que arribarà a la seua vigèsima segona edició.

El lema de les Trobades d’enguany és un clar homenatge al lexicògraf Francesc Ferrer i Pastor.

Participaran 22 centres educatius i associacions de mares i pares dels municipis de Monòver, Petrer, La Romana, L’Alguenya, Novelda i El Pinós, que estarà representat pels col·legis “San Antón” i “Santa Catalina”, que respectivament han preparat uns tallers de El meu nom es una canya i Punts de llibre.

L’agenda d’activitats és prou intensa. Començarà a les 9,30 hores a la Plaça de l’Ajuntament amb una concentració i, tot seguit, la cercavila acompanyada dels Nanos i Gegants, els xaramiters i tabaleters, la Muixeranga de les Valls del Vinalopó…, que recorrerà els carrers del poble fins al centre de la vila, on es donarà la benvinguda i s’inaugurarà la Trobada.

Durant la jornada es podrà gaudir dels tallers del centres educatius i AMPA, una fireta d’associacions, expositors d’editorials, etc., però també del lliurament dels premis Sambori i el concurs de dibuix. Finalitzarà la Trobada amb el concert de Tres Fan Ball, que s’emmarca dins la Gira d’Escola Valenciana.

Galería de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido