El Contacontes de Famílies conclou amb 22 lectures

Fecha:

Categorias: ayuntamiento de pinoso, Biblioteca Maxi Banegas, CEIP San Antón, CEIP SANTA CATALINA, Cultura y juventud, Educación, EIM LA COMETA, General, Noticias

El Contacontes de Famílies conclou amb 22 lectures

Ahir finalitzava el XV Contacontes de Famílies que organitzen les regidories de Cultura, Joventut i Educació amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Maxi Banegas i els centres educatius i la participació de les famílies de l’alumnat.

Durant els mesos de març i abril s’han portat a terme diferents sessions al centres educatius de diverses lectures adaptades a l’alumnat segons les edats i que han estat narrades pels familiars.

En el Col·legi Santa Catalina han hagut 19 participants i s’han contat 3 contes: Los músicos de Bremen, El rey león y Los tres cerditos.

En el Col·legi San Antón el número de participants ha sigut de 16 i s’han contat 3 contes: La ratita presumida, El flautista de Hamelín i Los siete cabritillos y el lobo.

A l’Escola Infantil la cometa la participació ha sigut de 21 persones amb un total de 16 contes: Pájaro Amarillo, ¿A qué sabe la luna?, El ratón y la pelota roja, Tito juega con las burbujas, Blanca nieves, La máquina de fabricar besos, Monstruo rosa, De quin color son els besos?, Historia de una lata, El pastel está tan arriba, Les girafes no poden ballar, Osito de peluche, Qué seré quan creixi?, Besos Besos, Monstruo azul, Los tres cerditos.

En total han sigut 56 participants i s`han comptat 22 contes, triats de la col·lecció que oferix la Secció Infantil de la Biblioteca Municipal, utilitzant diverses tècniques com a disfresses, decorats…. A més, les sessions han permés que els xiquets interactuaren en les narracions a través de jocs de paraules, preguntes o cançons.

Amb estes sessions de Contacontes es commemora el dia del Llibre Infantil i Juvenil (2 d’Abril).

Te puede interesar

Ir al contenido