EL CONSELL ACORDA LA INSTAL•LACIÓ D’UN PUNT AUTOSERVEF EN EL PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Empleo y desarrollo local, Noticias

EL CONSELL ACORDA LA INSTAL•LACIÓ D’UN PUNT AUTOSERVEF EN EL PINÓS

La localitat del Pinós comptarà pròximament amb un punt d’atenció AutoServef , després de ser aprovat en l’últim ple del Consell la firma de tres convenis de col·laboració amb els Ajuntaments d’Almenara, Castalla i El Pinós.

 Estos acords s’emmarquen en l’impuls de la Generalitat per a la implantació de l’AutoServef en els municipis de la Comunitat Valenciana, a fi d’afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als servicis del sistema.

La instal•lació d’un caixer serà beneficiós per als pinosers, ja que suposarà per als usuaris del servei que no disposen d’accés a Internet, millorar i facilitar-los aquest servei i prestar-los tots els serveis del Portal d’Ocupació, incrementant l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de l’usuari.

La instal·lació d’este sistema té com a objectiu la prestació de servicis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agilitzen la realització dels tràmits necessaris, i que permeten una gestió personalitzada, pròxima i àgil per al ciutadà. Els servicis que presta l’AutoServef són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, el meu  Espai Laboral d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meues ofertes. Este servici està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet, els servicis del Portal d’Ocupació de Labora a la ciutadania.

 Per altra banda l’Ajuntament del Pinós també s’adherit  al Conveni de Col·laboració entre el SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts mòbils a la Comunitat Valenciana, amb este conveni  el Pinós es veurà afavorit en la posada en marxa de dos punts mòbils (autobusos) que de forma itinerant prestarà atenció personalitzada a la ciutadania. En aquest cas el municipi no hauria d’aportar cap cost econòmic, ja que tan sols caldrà cedir un espai públic per a la ubicació de l’autobús i realitzar una campanya d’informació publicitant el servei.

 

Te puede interesar

Ir al contenido