EL COL•LEGI SANTA CATALINA HA CELEBRAT AMB UNA GRAN FESTA QUE S’ACABA EL CURS

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

EL COL•LEGI SANTA CATALINA HA CELEBRAT AMB UNA GRAN FESTA QUE S’ACABA EL CURS

Ja es nota que arriben las vacances per als escolars i esta vesprada hem tingut ocasió de comprobar-ho amb el festival fi de curs del CEIP Santa Catalina, que enguany l’ha dedicat al cicle de la vida, el pas del temps i les estacions de l’any.

Els xiquets i xiquetes, amb l’ajuda del professorat, s’han estat preparant dies enrere per a sorprendre els seus pares i familiars amb un esplèndid festival, ballant conegudes cançons de grans musicals davant un nombrós públic que omplia els voltants de la pista central del centre educatiu.

No ha faltat tampoc a la cita el Mag Edy, qui s’ha encarregant de divertir al públic en determinats moments del festival i una vegada acabat l’acte.

El festival ha servit per a lliurar les orles als xiquets i xiquetes de 5 anys, que l’any que ve canvien de cicle i passaran a les aules de Primària, i sobretot per acomiadar als alumnes de 6é curs de Primària que el pròxim curs començaran els seus estudis a l’Institut. Per tots ells, la directora del centre, Mari Sol Muñoz, ha tingut paraules de felicitació i agraïment, esperant que guarden un bon record dels seu pas pel centre.

Mentre que es duia a terme el festival, l’AMPA ha estat oferint entrepans i refrescos en una barra que s’ha instal·lat al pati del centre.

FOTOS

Te puede interesar