EL COL•LEGI SANTA CATALINA CELEBRA LA SEUA FESTA

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

EL COL•LEGI SANTA CATALINA CELEBRA LA SEUA FESTA

Avui ha estat un dia especial en el col·legi Santa Catalina, un dia que ha estat dedicat a homenatjar les festes del barri on està ubicat el centre i la seua patrona.

El matí ha estat replet d’actes que han culminat amb la cremà de la foguera que aquest any l’alumnat del col·legi l’ha fet versar sobre el còmic. Dins de l’apadrinament lector que es porta a terme al centre, han estudiat i conegut els còmics, per aquest motiu els ninots han sigut representacions de coneguts personatges d’aquest tipus de llibres com Asterix i Obelix, Mortadelo i Filemó o els superherois Batman i Superman entre molts altres. La cremà s’ha dut a terme en els voltants del centre fins on s’han desplaçat els alumnes i les alumnes acompanyats de la seua particular Santa Catalina que han traslladat al muscle per veure cremar la foguera.

Fins a la cremà de la foguera els nens han gaudit d’activitats a l’aire lliure com la tradicional marató d’aeròbic i també han tingut temps de degustar un esmorzar que s’ha encarregat de preparar l’AMPA del col·legi amb  tonya i xocolata

Te puede interesar

Ir al contenido