EL COL•lEGI SANTA CATALINA AMFITRIÓ DE 35 ALUMNES

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación

EL COL•lEGI SANTA CATALINA AMFITRIÓ DE 35 ALUMNES

Diferents famílies seran els que acullen els xiquets, xiquetes i professors de diferents països que estaran durant una setmana en el nostre municipi coneixent la nostra cultura i compartint vida amb els pinosers.

Gràcies al Projecte Erasmus + “Healthy eating, active living”, en el que participa el col·legi Santa Catalina, els estudiants tenen la possibilitat de visitar altres països junta amb el professorat mentre estudien les seues tradicions i cultures i també com ara és el cas, rebre la visita d’altres alumnes i professors.

Este matí en el pati del col·legi s’ha organitzar una festa de benvinguda per la comunitat del col·legi en la que també han participat l’alcalde, Lázaro Azorín i la edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú. Als visitants els han rebuts amb banderoles dels cinc països participants i han realitzar diferents activitats, l’alumnat de 6é han efectuat una actuació de percussió, els de 5é una classe d’acro esport i els de 4t i 6é per finalitzar han interpretat “La Saeta” amb flauta. Abans de conèixer les classes i els alumnes que els acolliran a sa casa han estat una estona al patí en el primer moment de convivencia.

Durant els dies en què estaran al Pinós, els estudiants que procedeixen de països com Grècia, Itàlia, Polònia, Romania i Turquia realitzaren diferents activitats que començaren este matí amb la celebració del “European Games Festival” i una xarrada i observació del museu de la Biodiversitat i torneig Colpbol.

Els pròxims dies també visitaran l’Institut José Marhuenda Prats o Tot Jove i realitzaren eixides a Santa Pola i Les Enzebres fins al divendres o el diumenge quan es despedisquen els visitants.

GAL·LERIA DE FOTOS

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido