El club de Llotges del Pinós, un referent a Carlet

Fecha:

Categorias: Deportes, General, Noticias, Pinoso

El club de Llotges del Pinós, un referent a Carlet

El Club de Llotges del Pinós, representat pel seu president José Ángel Pérez, va acudir diumenge passat a la Trobada de Pilota celebrada a Carlet. L’objectiu va ser posar en valor i visibilitzar la Pilota Grossa, una modalitat autòctona de la Comunitat Valenciana.

El club pinoser forma part del comité tècnic de Pilota Grossa i és a més un referent d’esta modalitat esportiva, perquè han sigut els guanyadors absoluts de Pilota Grossa en 2023, en el seu haver compten amb el campionat individual autonòmic (febrer 2023) i per parelles (octubre 2023), a més de guanyadors de la supercopa (desembre 2023), per la qual cosa no podia faltar a esta cita en la qual van tractar de mostrar les característiques d’este esport per a sumar adeptes i que no es perda la seua pràctica.

José Ángel afirma que el Pinós va ser en la trobada una referència i un referent per als qui van acudir, sabent que compten amb grans jugadors apassionats d’este esport. De la jornada destaca: “vam gaudir d’una jornada entre amics de la pilota” i afegia “és un orgull molt gran posar en boca dels assistents el nom del nostre poble i club de llotges del Pinós”.

Pérez és un dels impulsors d’esta iniciativa que naix des de la Federació de Pilota Valenciana per a donar a conéixer i mantindre la Pilota Grossa com a modalitat pròpia. De José Ángel va ser la idea de crear un trinquet mòbil que puga recórrer diferents punts geogràfics i acostar la Pilota Grossa a la població, una proposta que a Carlet van poder provar amb un prototip, i encara que no serà el definitiu per qüestions tècniques, sí s’ha comprovat que pot ser una forma perfecta d’ensenyar este esport.

Una vegada acabada la jornada, des de la Federació asseguren que hi haurà més jornades d’este tipus.

Te puede interesar

Ir al contenido