EL CERTAMEN NACIONAL DE POESIA MAXI BANEGAS CELEBRA LA SEUA XXII EDICIÓ

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

EL CERTAMEN NACIONAL DE POESIA MAXI BANEGAS CELEBRA LA SEUA XXII EDICIÓ

La Regidoria de Cultura junt amb l’Excm. Ajuntament del Pinós, a fi de contribuir a la promoció i desenrotllament de la poesia, ha organitzat un any més el Certamen de Poesia “Maxi Banegas”, que aconseguix en el 2019 la seua XXII edició. Els poemes enviats hauran de ser originals i inèdits, no haver sigut guardonats en un altre certamen i podran estar redactats tant en llengua castellana com en llengua valenciana.

La temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció dels autors amb una extensió mínima per treball presentat de 30 versos i màxima de 90, ja siga un únic poema o bé un conjunt d’ells.

Només es podrà presentar una obra per autor. Els treballs es remetran a la direcció següent:

Centre Cultural El Pinós,

XXII Certamen Nacional de Poesia “Maxi Banegas”

C/ Passeig de la Constitució,66.

03650 El Pinós (Alacant) .

S’establiran 2 únics premis en la categoria general: un primer premi de 1.100 euros i placa acreditativa i un segon premi de 500 euros i placa acreditativa.

En la Categoria Local especial Jóvens s’establixen 2 premis per valor de 100 euros i placa acreditativa i la possibilitat, si així ho desitja l’autor, de llegir la seua obra premiada el dia de l’acte d’entrega dels poemes guanyadors. Cada participant podrà rebre un únic premi. El jurat designat a este efecte es reserva el dret de declarar deserts tots els premis o algun d’ells, si considerara que cap o algun dels treballs presentats no posseïx la qualitat suficient. Els poemes premiats quedaran en propietat de la Regidoria de Cultura de l’Excel·lentíssim Ajuntament del Pinós i podran ser publicats en qualsevol mitjà y/o en recopilacions posteriors, sense que per això perceben els cap autors dret.

 

Te puede interesar

Ir al contenido