El CEIP Santa Catalina porta 31 anys ensenyant a respectar el nostre entorn

Fecha:

Categorias: CEIP SANTA CATALINA, Concejalía Medio ambiente, Noticias

El CEIP Santa Catalina porta 31 anys ensenyant a respectar el nostre entorn

Al llarg d’estos dies són moltes les activitats que s’estan portant a terme al CEIP Santa Catalina, que celebra la trigèssima edició de la seua Setmana Verda amb el lema “El respecte a la natura, la nostra aventura”.

Ahir dimarts van rebre la visita de professionals del servei del Seprona, que els van explicar quin és el seu treball de vigilància de la natura i com evitar accions que puguen posar-la en perill. A més, la ràdio municipal va emetre en directe un programa especial des del mateix centre escolar.

Hui dimecres, l’alumnat de 1er i 2n de Primària ha eixit del col·legi per anar a reciclar a l’ecoparc mòbil, aprofitant la seua visita setmanal al Pinós, i allí els esperava l’educador ambiental Antonio Martínez, qui s’ha ocupat d’explicar els beneficis de donar-li un nou ús a tot allò que ja no necessitem dipositant cada residu on correspon. Eren 41 alumnes de dues classes de 1r curs i 37 de dues classes de 2n, que han acudit a la cita amb les seues professores.

Més fotos de l’activitat de hui

Les activitats estan sent molt variades i cada cicle té el seu protagonisme. En el cas d’Infantil estan treballant en fer menjadors per a pardals i el primer cicle aprèn a fer sabó amb oli usat. L’alumnat de segon cicle està fent ninots creix pèl i el de tercer cicle ha plantat flors en llandes.

A banda d’això, durant tota la setmana es porta a terme una campanya de recollida de piles i mòbils, per promoure un correcte reciclatge que ajude a reduir el nom de malalties i la contaminació de l’aire. L’alumnat esta col·laborant portant piles o aparells de mòbil per alimentar a Berto el Zampapiles. També es participa en el repte de la xarxa 2030: “La cara oculta del teu mòbil”.

Per a tancar la XXXI Setmana Verda, divendres 3 de juny es recuperaran les tradicionals eixides per gaudir de la natura, en bicicleta fins a les Encebres per a l’alumnat més majoret, mentre els altres cicles aniran al Parc de Santa Catalina i el Cabeço.

Te puede interesar

Ir al contenido