ELS COL•LEGIS DEL PINÓS PARTICIPEN EN EL PROGRAMA “PILOTA A L’ESCOLA” DE LA GENERALITAT

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

ELS COL•LEGIS DEL PINÓS PARTICIPEN EN EL PROGRAMA “PILOTA A L’ESCOLA” DE LA GENERALITAT

Durant el matí de hui dimarts, els alumnes dels CEIP Santa Catalina i San Antón han aprés les possibilitats educatives, socials i culturals que te el joc de la pilota. Ho han fet gràcies al programa “Pilota a l’Escola”, que any rere any posa en marxa la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Dos monitors especialitzats s’han encarregat d’impartir nocions d’aquest esport autòcton als alumnes de 4art de Primària, primer a través d’una formació teòrica i explicant les proteccions, tipus de pilota i modalitats de joc, per a després passar a una formació pràctica simulant partides de Raspall.

El calendari d’activitats del programa inclou una sessió de preparació del professorat dels centres que participen, on es fa lliurament del material didàctic i específic de pilota valenciana.

Primer s’ha portat a terme al CEIP Santa Catalina i al final de la jornada al CEIP San Antón.

Els dos col·legis públics del Pinós formen part del mig miler de centres educatius valencians que enguany s’han adherit a aquest programa de foment de l’esport autòcton, amb la col·laboració de la Federació de Pilota, per tal d’acostar a l’alumnat d’Educació Primària el coneixement i la pràctica de l’esport de la pilota valenciana.

Galería de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido