El CEIP Sant Antón celebra l’arribada del Nadal amb un festival i la visita dels Reis Mags de l’Orient

Fecha:

Categorias: CEIP San Antón, Concejalía Fiestas, Noticias

El CEIP Sant Antón celebra l’arribada del Nadal amb un festival i la visita dels Reis Mags de l’Orient

Les vacances de Nadal també han arribat al CEIP Sant Antón, que hui ha celebrat el seu tradicional festival de nadales al Teatre Auditori, encara que en un format molt diferent al que venia fent-ho des de fa molts anys.

En lloc de l’habitual representació del Betlem Vivent, esta vegada l’acte ha tingut com a protagonistes als Reis Mags, que han entrat en la sala, plena d’alumnes i de familiars, per saludar-los i pujar a l’escenari, on han prersenciat tot l’espectacle.

L’alumnat, per cursos, que ha pujat a l’escenari per interpretar conegudes nadales, algunes amb un ritme diferent, altres amb instruments, altres ballades amb coreografies.

Unes actuacions que al llarg dels últims dies han preparat junt a les mestres d’Educació Física, María i Margarita, i la de música, Cristina Sánchez, qui ha sorprés al públic acompanyant a l’alumnat de 4rt curs en la nadala “Noche de Paz”. Les tres han fomentat en l’alumnat el treball en equip per aconseguir el resultat que hui han compartit en el festival, que s’ha fet en dues sessions. La primera protagonitzada per l’alumnat d’Infantil fins 2n de Primària i la segon sessió amb l’alumnat de la resta de cursos.

En acabar cada actuació, Ses Magestats han obsequiat a l’alumnat amb uns regals per a la clase, que han sigut adquirits per l’Associació de Familiars d’Alumnes del centre.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido