El CEIP Sant Antón celebra la festivitat del seu patró

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

El CEIP Sant Antón celebra la festivitat del seu patró

Amb activitats esportives i la confecció de diversos murals on han reflectit les mascotes de l’alumnat, el CEIP Sant Antón ha dut a terme hui divendres una sèrie d’activitats per a commemorar la festivitat del sant que dona nom al centre educatiu.

Enguany el lema de la festivitat és “Nosaltres volem i respectem als animals”.

Al no poder celebrar la tradicional benedicció d’animals per la pandèmia, el claustre va decidir que cada classe confeccionara un mural on estigueren representades les diferents mascotes que cada alumne disposa en els seus habitatges. Durant tot el matí, els escolars han explicat com les cuiden, abans de col·locar les seues fotografies en els murals.

Mentre unes classes es trobaven en els corredors confeccionant el mural, la resta es traslladava al jardí municipal amb la finalitat de participar en una marató d’aeròbic, que s’han encarregat de dirigir la professora Margarita Verdú, al costat de dues mares d’alumnes, Judith Martín i Nayade Cano.

Com és habitual, la imatge del centre ha començat el dia col·locada a la porta principal, sent decorada amb diversos llaços multicolor, símbol de multiculturalitat, i als peus el tradicional pa beneït.

El director del centre, Evarist Palomero, ha mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament de les activitats, recalcant que “ens hem hagut de reinventar, però les activitats han de continuar”. Palomero ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible que l’alumnat del centre haja tingut una dia feliç.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido