EL CEIP SAN ANTÓN HA PRESENTAT EL SEU PROJECTE INTERGERACIONAL “ELS NOSTRES IAIOS I IAIES”

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

EL CEIP SAN ANTÓN HA PRESENTAT EL SEU PROJECTE INTERGERACIONAL “ELS NOSTRES IAIOS I IAIES”

El CEIP San Antón ha presentat hui a la societat pinosera, en un acte portat a terme al Teatre-Auditori, el projecte que estan desenrotllant el present curs escolar, i que porta per títol “ELS NOSTRES IAOS I IAES”.

Una presentació que s’ha fet coincidir amb la festivitat de santa Cecilia, patrona dels músics. Per tal motiu, la música ha sigut protagonista.

La cap d’estudis Mª Sol Pérez ha exercit les labors de presentadora, donant pas en primer lloc a un vídeo on diversos alumnes han expressat el que significava per a ells els seus iaios.

A continuació, en un altre vídeo, han sigut els iaios qui han donat a conèixer a quins jocs jugaven de xicotets.

I sobre l’escenari, membres de la tercera edat, junt amb la Coral Monte de la Sal, han interpretat la cançó “A mi manera”, que forma part de la banda sonora de les seues vides.

Tot seguit, i junt amb els alumnes de 6é curs, han cantat la cançó “Quiéreme siempre”, amb la finalitat de transmetre el missatge de “no m’oblides mai”, mentre es projectaven imatges dels iaios amb els seus nets.

A l’acte han assistit l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, junt amb les edils d’Educació, Neus Ochoa, i de Cultura, Silvia Verdú.

El director del centre, Evaristo Palomero, ha destacat “els valors que sempre transmeten els nostres majors. Ha segut un plaer fer aquest projecte amb ells”.

L’acte ha finalitzat amb la projecció del vídeo de la cançó “Corazón Contento”, on ha participat tot el centre escolar (mestres, alumnes, personal de neteja, personal del menjador…) a més de la projecció d’un altre vídeo que mostra com se li va fer entrega a la cantant Rozalen d’una samarreta commemorativa del projecte Rosa, que el centre va treballar el curs passat.

El col·legi, amb este nou projecte tracta d’iniciar un camí de respecte cap als majors, a més de realitzar un intercanvi d’experiències enriquidores.

MÉS FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido