EL CABEÇO ARA TÉ CARÀCTER SOLIDARI

Fecha:

Categorias: Concejalía MCM, Noticias

EL CABEÇO ARA TÉ CARÀCTER SOLIDARI

A partir d’ara, el Bulletí d’Informació Municipal tindrà carácter solidari, ja que s’adquirirà amb la donació d’1 € que es destinarà a dues associacions sociosanitàries locals.

És de sobra coneguda la gran resposta del poble del Pinós davant les causes solidàries. Per aquest motiu, les regidories de Mitjans de Comunicació, Igualtat i Benestar Social han volgut anar un pas més enllà i amb el suport de la ciutadania, continuar aportant la seua  col·laboració a dos col·lectius locals que treballen de manera incansable, per millorar la qualitat de vida dels seua associats.

Desp´res d’estudiar diverses opcions, en una proposta sorgida des d’Alcaldia, l’Equip de Govern, ha dicidit canalitzar aquesta col·laboració a través del Bulletí d’Informació Municipal “El Cabeço”, ja que ofereix un servei molt valorat pels veïns i veïnes de Pinós. És per això, que, a partir d’aquest número, per adquirir un exemplar haurà d’aportar-se 1 € que es destinarà a les associacions “Iguals i Sense Traves” i Familiars i malalts d’Alzheimer “Respir”. Els diners recaptats es repartiràn al 50% per a cada un d’ells, quantitat que contribuirà a que puguen continuar desenvolupant la seua activitat de forma continuada i, fins i tot, reforçar els tallers que tant beneficien als usuaris de tots dos col·lectius.

L’alacalde, Lázaro Azorín, destaca que gràcies a aquesta aportació, en el ca de l’Associació “Respir”, “es podrà reforçar el projecte que porta a terme un psicòleg i un auxiliar, ampliant els serveis que presten  per estimular i millorar la psicomotricitat del malalts, cosa que, sens dubte, també repercuteix positivament en els seus familiars i cuidadors”. En les seues paraules, també l’Associació “Iguals i Sense Traves” mereix que  s’incremente l’aportació municipal, ja que així podran mantener amb més garanties el seu programa anual d’activitats, destinat a incrementar  la socialització i mantener més actives a les persones que pateixen alguna discapacitat.

L’edil de Mitjans de comunicación, Césa Pérez, espera que “Els seguidors i lectors del Butlletí d’Informació Municipal “El Cabeço” accepten de bon grat adquirir-lo per només 1 €, ja que aquesta aportació”Té únicament fins solidaris i el recaprar revertirà directament en el benestar dels usuaris i familiar d’aquestes associacions”.

Te puede interesar

Ir al contenido