EL BESAMÀ I UNA MISSA TANQUEN ELS ACTES DE LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DEL REMEI

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Noticias

EL BESAMÀ I UNA MISSA TANQUEN ELS ACTES DE LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DEL REMEI

Coincidint amb la festivitat de la nostra patrona, la Confraria Mare de Déu del Remei ha celebrat al llarg del cap de setmana una sèrie d’actes homenatge que han consistit en un tridu abans de les misses de les vesprades i una eucaristia especial i besamà que s’ha celebrat este diumenge 7 d’octubre, data en què es commemora l’onomàstica de la Mare de Deu del Remei.

Junt amb tots els fidels que li processen devoció, el rector Manuel Llopis amb la participació del Cor Parroquial, ha celebrat este diumenge la Solemne Missa, a la qual han assistit els edils Cèsar Pérez i Inma Brotons, l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín,  així com les Reines i Dames de les Festes del Pinós, de la Tercera Edat i del barri de Santa Catalina.

I continuant amb la tradició, després de la missa s’ha dut a terme el besamà, al qual prèviament el rector Manuel LLopis hi ha beneït les estampes que posteriorment s’han repartit entre els devots. La presidenta de la Confraria, Mª del Mar Gómez, junt amb Virtudes Méndez, han sigut les encarregades de sostindre els escapularis, que estan units per cintes a les mans de la imatge de la Mare de Déu, a fi que els devots pogueren besar els escapularis.

GALERIA D’IMATGES

Te puede interesar

Ir al contenido