EDUCANDS DE LA UNIÓ LÍRICA INTENTARAN BATRE UN RÈCORD

Fecha:

Categorias: Noticias

EDUCANDS DE LA UNIÓ LÍRICA INTENTARAN BATRE UN RÈCORD

El dissabte diversos membres de la Societat Unió Lírica Pinosense, educands participaran en el 50 aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Per a commemorar la efemèride es vol realitzar un homenatge a les escoles de música d’Alacant a la Plaça de Bous de la ciutat on es reuniran alumnes de totes les escoles de música de la Comunitat per tocar una peça, la intenció es juntar el major nombre d’educands i batre el rècord Guinness de la major lliçò de música.

En el encontre es desenvoluparà un espectacle d’animació infantil amb música electrònica i es realitzarà la lliçò participativa de música “d’Introducció a Soundcool” una classe de música mitjançant una ferramenta de creació musical col·laborativa desenvolupada per la Universitat Politècnica de València amb la col·laboració de la FSMCV. Els participants, entre ells els pinosers, aprendran el funcionament de l’aplicació i participaran amb els seus instruments interpretant les peces creades per a l’ocasió pel compositor, professor i director Pere Vicalet.

Te puede interesar

Ir al contenido