Dones pinoseres aprenen tècniques de defensa personal

Fecha:

Categorias: General, Noticias, Pinoso, SS.SS. e Igualdad

Dones pinoseres aprenen tècniques de defensa personal

Este matí ha començat el Taller de Defensa Personal Femenina, que pretén ensenyar a reaccionar a les dones davant una situació de perill.

Pablo Tomás Sánchez és l’encarregat d’impartir el taller, el professor és mestre nacional de la Federació Espanyola de lluita, cinturó negre i com a policia, és coneixedor dels perills als quals s’enfronten les dones diàriament, situacions que han augmentat exponencialment en els últims anys, per això destaca la importància d’este curs en el qual assegura que les dones adquiriran eines per a afrontar una situació relacionada amb la seua pròpia seguretat, per a saber què han de fer i com reaccionar i sobretot posar-se fora de perill.

El taller comptarà amb 4 sessions, en cadascuna de les classes i de manera progressiva les dones coneixeran quines mesures existeixen per a defensar-se davant situacions quotidianes, així en les classes representaran moments reals que poden desenvolupar-se en qualsevol moment, tant a casa, com al carrer o quan gaudeixen del seu temps d’oci.

La Regidoria de Serveis Socials ha organitzat este taller com a part de les activitats del Dia internacional de la Violència contra la Dona 2023 al Pinós. És la segona vegada que es desenvolupa este taller en el municipi i l’edil de l’àrea, Mª José Moya, assegura que es tracta d’una activitat necessària on la dona puga adquirir coneixements davant situacions que per desgràcia es donen més sovint del que creiem i és essencial estar preparada i saber com afrontar-les i salvaguardar-nos de la violència.

Te puede interesar