Divendres, la Rondalla-Coral Monte de la Sal oferirà un concert al Barri de Santa Catalina

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

Divendres, la Rondalla-Coral Monte de la Sal oferirà un concert al Barri de Santa Catalina

Instrumentistes i veus de la Rondalla-Coral Monte de la Sal s’estan preparant estos dies per al concert que l’agrupació portarà a terme este divendres 20 d’agost, a partir de les 19:30 hores i al Parc Santa Catalina. Una actuació emmarcada dins de la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, promoguda per la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura, i que compta amb la col·laboració de les federacions de música i folklore.

Per segon any consecutiu, la pandèmia torna enguany a condicionar la celebració d’estos esdeveniments, impedint que eixos intercanvis siguen presencials entre agrupacions. Si fa un any es va portar a terme amb la difusió per les xarxes socials de les gravacions que va fer cada rondalla-coral, per a enguany s’ha decidit que torne a haver actuacions en viu, però cada agrupació al seu poble respectiu.

El director de l’agrupació pinosera, Vicente Hernández, ens ha explicat que tots els anys es demana esta subvenció del programa d’intercanvis que convoca la Generalitat per ajudar a les agrupacions musicals de la Comunitat, i d’eixa manera promoure que compartisquen experiències. I eixe és el cas de Monte de la Sal, que ha escollit este divendres per a fer la seua actuació, i la Rondalla-Coral “La Ilusión” té previst fer el seu concert el 5 de setembre.

 

Te puede interesar

Ir al contenido