DIA SENSE COTXE AL PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Concejalía Medio ambiente, Noticias

DIA SENSE COTXE AL PINÓS

Bicicletes, patins o caminar aquests han estat els protagonistes aquest matí a l’entrada dels centres escolars. Avui Pinós celebra el dia sense cotxe, una activitat emmarcada dins de la “Setmana de la Mobilitat”, que tracta de conscienciar els ciutadans dels beneficis d’un poble sense fums i promoure una vida més saludable fent ús de transports no contaminants o caminant.

En els centres escolars s’ha restringit el trànsit de vehicles, per potenciar aquesta mesura en els joves i xiquets i també en els pares i mares que van fins a la zona. Els primers a arribar han estat els alumnes de l’Institut que han donat exemple i han acudit sobretot en bicicleta i caminant, mentre que a les escoles els alumnes acudien majoritàriament caminant, igual que en l’Escola Infantil. La mesura presa des del consistori de restringir el trànsit al col·legi Santa Catalina ha millorat notablement la seguretat a l’entrada i eixida del centre, de la mateixa manera que passava aquest matí a tots ells als que s’accedia sense problemes i amb total seguretat.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’insta a tota la població perquè faja ús dels vehicles sostenibles i camine en el seu dia a dia de manera que entre tots fem del nostre municipi un poble més sostenible.

 

GALERÍA DE FOTOS:

Te puede interesar

Ir al contenido