DES DE HUI UN CAIXER AUTOSERVEF FACILITARÀ ELS TRÀMITS DELS PINOSERS AMB AQUEST SERVEI

Fecha:

Categorias: Concejalía Empleo y desarrollo local, Noticias

DES DE HUI UN CAIXER AUTOSERVEF FACILITARÀ ELS TRÀMITS DELS PINOSERS AMB AQUEST SERVEI

L’acord entre l’ajuntament del Pinós i la Generalitat per afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als servicis del sistema d’Ocupació Valencia s’ha fet patent aquest matí amb la instal·lació d’un caixer AutoServef al Centre Cultural El Pinós.

A partir d’ara els pinosers i pinoseres podran fer us d’aquest caixer a través del qual podran realitzar tràmits que ofereix el Portal d’Ocupació. És un acord beneficiós per als usuaris que no hauran de desplaçar-se fins altres localitat, a més aquells que no disposen d’Internet també podran realitzar les seues gestions a través del caixer, facilitan els serveis.

L’acord al que es va adherir l’ajuntament te com a objectiu la prestació de servicis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agilitzen la realització dels tràmits necessaris, i que permeten una gestió personalitzada, pròxima i àgil per al ciutadà. Els servicis que presta l’AutoServef són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, el meu  Espai Laboral d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meues ofertes. Este servici està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet, els servicis del Portal d’Ocupació de Labora a la ciutadania.

Te puede interesar

Ir al contenido