CONCIENCIACIÓ PINOSERA AMB LA DONACIÓ DE SANG

Fecha:

Categorias: Concejalía Sanidad, Noticias

CONCIENCIACIÓ PINOSERA AMB LA DONACIÓ DE SANG

El Centre Cultural El Pinós s’ha convertit esta  vesprada en un centre de recol·lecta de sang molt especial. Esta és la tercera vegada que se celebra al Pinós una marató de sang i els pinosers han tornat a mostrar la seua solidaritat, entre ells l’edil de Participació Ciutadana, César Pérez, que també ha donat sang. L’àrea encapçalada per César és una de les encarregades d’organitzar la marató junt a la Regidoria de Sanitat.

Donar sant és un gest que pot salvar tres vides. La sang es pot utilitzar per a fer transfusions a persones afectades per diverses malalties, tractaments oncològics, intervencions quirúrgiques, accidents i trasplantaments.

La sang és irreemplaçable, ja que te data de caducitat, per això sempre és necessari realitzar donacions. El Pinós des de fa tres anys a més de les habituals recol·leccions al llarg de l’any, realitza també aquest marató dins la Campanya Salut, Joventut i Esport.

La Regidoria de Participació Ciutadana s’ha encarregat de l’organització i difusió de la marató, mentre que la Regidoria de Sanitat ha col·laborat en la recuperació d’aquells que han acudit al Centre Cultural.

César Pérez es mostrava content per l’acollida de la marató en la que és la tercera vegada que s’organitza, l’edil ha dit que vorer que els pinosers responen en activitats solidaries com aquesta, donant la seua sang és una satisfacció.Ll’ajuntament ha tractat de motivar els veïns amb premis, encara que sempre que es tracta de solidaritat el poble respon, afirmava Pérez.

Els participants amb el seu gest han entrat al sorteig d’un menú per a dues persones al Restaurant “Araomai” i dos entrades per als concerts de la Fira i Festes del Pinós. El Centre de Transfusions també ha obsequiat als 80 primers donants amb la “Motxilla del Donant”.

Recordem a tots aquells que hagen donat la seua sang deuran prendre més líquids dels habituals.

GAL·LERIA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido