Concert de Diania per a l’alumnat de l’institut. Coneixent la música en Valencià

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, Educación, educación secundaria, Noticias

Concert de Diania per a l’alumnat de l’institut. Coneixent la música en Valencià

Inclòs en les activitats de l’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant, l’alumnat de 4t ESO i Batxillerat han pogut gaudir este divendres, 16 de febrer, d’un concert de música en viu a càrrec del grup Diania, format per Pedro als teclats i Abril a la veu, que han versionat cançons conegudes del panorama musical valencià i en alguns casos han fet alçar-se dels seus seients a l’alumnat.

Esta activitat, preparada en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, forma part del projecte radiofònic “Paella i para l’Orella”, programa musical fet per l’alumnat, la comunitat educativa de l’institut José Marhuenda Prats del Pinós i Ràdio Pinós.

El concert és complementari a l’exposició “#Primavera musical: la música valenciana reviscola”, organitzada per la Universitat d’Alacant i que es va inaugurar el dilluns 5 de febrer a l’IES, exposició que te com objectiu promoure la música valenciana. Això mateix fa el programa radiofònic del Pinós, que va nàixer per promoure la musica en la nostra llengua i promocionar els grups i artistes valencians. L’objectiu, doncs, és mirar arrere i explicar als joves quin ha sigut el trajecte fins hui en dia.

 

FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido