Concentració contra la violència de gènere

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

Concentració contra la violència de gènere

A la concentració silenciosa convocada per la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere hui s’ha reivindicat el dret de les dones a reivindicar la lluita contra la violència masclista en tots els sentits i els àmbits. Hui en concret, Imma Garrigós ho ha fet posant veu a l’article d’Elisa Alegre al diari de Tarrragona, Y esto es el machismo. Defensa a Paula Dapena per donar suport a la jove que no va voler homenatjar a Maradona en un partit de futbol.

“Paula tiene derecho a no querer homenajear a Maradona. Paula tiene derecho porque le pesa el techo de cristal, le pesa el acoso, le pesa la desigualdad, le pesa la violencia, le pesa la vida de las compañeras que son asesinadas cada día solo por ser mujeres” Són paraules  tretes de l’article.

La Plataforma realitza estes concentracions cada primer divendres de mes, a les portes de l’ajuntament per donar suport a les víctimes de la violència de gènere i por donar visibilitat a esta realitat. L’última víctima d’esta xacra social, una dona de 59 anys a la província de Pontevedra, que va ser assassinada presumptament el passat 2 de desembre i en el que va d’any ha arrabassat la vida a 42 dones; 1.075 des del 2003.

Hui també des de les cases particulars s’ha demanat que es sumaren a les reivindicacions els veïns i veïnes del municipi amb l’encesa d’espelmes als balcons i les finestres que estan convertint-se en un símbol d’esta lluita.

Te puede interesar

Ir al contenido