COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TALLER “CONTES DES D’UNA VISIÓ DE GÈNERE”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TALLER “CONTES DES D’UNA VISIÓ DE GÈNERE”

Des de hui dilluns està portant-se a terme al Centre Cultural El Pinós un taller de conta contes coeducatiu, en el qual participa alumnat de 5è i 6è de primària. Es titola “Contes des d’una visió de gènere”, i és la segona vegada que es fa.

L’activitat, que s’encarreguen d’oferir membres de la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere i el l’Associació Cau d’Arrels, permet als xiquets i xiquetes escoltar noves versions de lectures clàssiques des d’un altre punt de vista, tractant el paper de la dona amb una visió de gènere, i fomentar en ells aquest tipus de lectures.

Les sessions tenen lloc les vesprades dels quatre dilluns d’aquest mes de febrer, de 17.30 a 19 hores, i les places ja estan cobertes.

A més, s’han programat dues sessions per a públic en general, per a les quals no cal inscripció, i que tindran lloc els dies 14 i 28 de febrer, a les 19 hores.

El taller està organitzat per la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós i la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”.

Te puede interesar

Ir al contenido