Comença el curs el de formació de primers auxilis.

Fecha:

Categorias: Noticias

Comença el curs el de formació de primers auxilis.

Durant la jornada de hui dimarts i en horari de matí de 10 a 13 hores, i el dijous 5 de maig, en horari de vesprada de 18 a 21 tindrà lloc dins la Campanya Salut, Esport i Joventut el curs de primers auxilis RCP, ús del desfibril·lador i protocol d’actuació.

Des de les regidories implicades en la campanya aposten per aquest curs que et capacita per a conéixer els passos que hem de seguir quan ens trobem davant una situació d’emergència que requerisca l’aplicació de primers auxilis.

Amb aquesta formació aprendràs a realitzar maniobres d’assistència en diverses situacions, com poden ser l’obstrucció de les vies respiratòries, accidents amb hemorràgies o que requerisquen aplicar la reanimació cardiopulmonar.

El curs que es desenvolupa a la Casa del Vi ho podran realitzar un total de 24 persones, 12 en cadascun, i està impartit per Guillermo Valverde, tècnic d’Emergència de DYA Elx.

Si estàs interessat encara pots inscriure’t a la jornada del dijous, que s’impartirà en horari de vesprada, https://pinoso.i2a.es/CronosWeb/Login cal recordar que les inscripcions són completament gratuïtes.

Cal assenyalar que el Pinós disposa de cinc desfibril·ladors; 1 a l’ajuntament, 2 en les zones esportives, (camp de futbol i sala multiusos), 1 mòbil en un dels cotxes policials, i un altre en el centre salut.

Te puede interesar

Ir al contenido