CLAUSURAT EL TALLER D’EMPODERAMENT FEMENÍ

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

CLAUSURAT EL TALLER D’EMPODERAMENT FEMENÍ

Organitzat per la Regidoria d’Igualtat, ahir dilluns va finalitzar un taller que, amb el títol “Con mucho Amor propio. Liderazgo y Empoderamiento Femenino”, s’ha portat a terme des del passat 11 d’octubre, amb l’objectiu de promoure l’empoderament personal i professional, a més d’oferir pautes per millorar habilitats personals i socials.

El taller, subvencionat per la Diputació d’Alacant en la seua programació d’accions per la Igualtat, ha estat impartit per Silvia Adriasola, coach, psicòlega i sociòlega, i ha tingut una durada de 20 hores.

En ell han participat prop d’una quinzena de dones, entre les quals es trobava la pròpia regidora d’Igualtat, Elisa Santiago, que va encarregar-se ahir d’entregar a cada alumna el seu diploma acreditatiu de “Liderando en Femenino, empowerment school”.

Aquest taller ha servit per proporcionar a les participants ferramentes per promoure un estil de comportament basat en el lideratge personal o les capacitats d’autogovern, la claredat de metes, l’autoconfiança, els valors o el compromís, entre d’altres. Aspectes que ajuden a gestionar entorns exigents, emocions, horaris… potenciant el desenvolupament personal i la satisfacció global, rendibilitzant el talent personal o regulant els nivells d’estrès, entre altres estratègies.

Te puede interesar

Ir al contenido