CELEBRAT EL TRADICIONAL ESMORZAR SOLIDARI EN L’ESCOLA INFANTIL “LA COMETA”

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

CELEBRAT EL TRADICIONAL ESMORZAR SOLIDARI EN L’ESCOLA INFANTIL “LA COMETA”

Enguany s’han recaptat 2.020 euros.

 

Els pinosers han demostrat una vegada més la seua solidaritat, acudint a l’activitat que des de fa més de dues dècades s’organitza a l’Escola Infantil Municipal “La Cometa”. Parlem de l’esmorzar solidari, que una vegada més ha tornat a omplir de gent els corredors del centre educatiu. I entre els assistents destacar la presència de l’alcalde Lázaro Azorín, i els regidors César Pérez, Inma Brotons i Silvia Verdú.

La recaptació d’enguany, que ha arribat als 2.020 euros, va dirigida a la unitat d’hospitalització pediàtrica i de dia de l’Hospital General d’Alacant, i s’ha pensat adquirir regals i joguets per als xiquets i xiquetes, en lloc de donar eixos diners al centre hospitalari.

En esta jornada solidària, els pinosers s’han bolcat adquirint productes com a coques d’oli, a la pala, fregides, bunyols, dolços, cafés o xocolata calenta. A més de l’esmorzar, els assistents també han pogut col·laborar participant en la rifa de productes i regals, a través de la solidaritat dels comerços i empreses que han col·laborat, encara que enguany s’han esgotat molt prompte les opcions per aconseguir algun dels obsequis.

Per als organitzadors s’ha tornat a repetir l’èxit d’anys anteriors i ha augmentat el número d’encàrrecs. A més, Luchi, la presidenta de l’AMPA, destacava que a les 9:30 del matí ja no quedaven butlletes per participar a la rifa.

L’equip de cuineres i voluntaris ha estat format per 14 mares de l’AMPA, membres de l’Asociació de Mestreses de Casa, algunes iaies i voluntaris, en total 35 persones.

Per l’alcalde Lázaro Azorín, la satisfacció és enorme, donat que “any rere any el Pinós es bolca, som un poble solidari”.

La presidenta de l’AMPA també ens ha anunciat que enguany ha segut l’ultima edició de l’esmorzar solidari, després de 24 anys seguits. Per al pròxim curs s’està pensant en una altra iniciativa que també tinga fins solidaris.

 

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido