CELEBRADA LA REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE L’ESCOLARITZACIÓ

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

CELEBRADA LA REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE L’ESCOLARITZACIÓ

Amb motiu de l’inici del termini de matriculació als centres d‘educació d’infantil i primària en el nostre municipi, la Regidoria d’Educació juntament als col·legis San Antón i Santa Catalina han celebrat aquesta vesprada una reunió informativa amb els pares i mares en el Centre Cultural.

L’edil d’Educació, Neus Ochoa,Evarist Palomero, director del col·legi San Antón, i Rafa Barroso, cap d’estudis del col·legi Santa Catalina han sigut els encarregats d’informar dels tràmits que s’han de portar a terme per a realitzar la matriculació dels nous alumnes

L`edil d’Educació, Neus Ochoa destacava “que es molt important que els pares coneguen tots els passos que han de fer per a realitzar la matriculació i per aixó cada any es realitza esta reunió”.

Els pares han pogut preguntar alguns dubtes que han sigut resolts en el mateix moment.

El col·legis celebraran dies de portes obertes per a que els pares coneguen els centres, al llarg d’aquesta setmana. Santa Catalina ho farà el dimarts 7 de maig de 9:30 a 10:30 hores i de 19 a 20 hores, per la seua banda San Antón ho farà el dimecres 8 de maig , de 9:30 a 14 hores i de 19 a 20 hores i

El calendari de matriculació començarà amb la presentació de sol·licituds del 9 al 17 de maig, després de publicar les llistes provisionals i les reclamacions que foren necessàries, la llistes definitives es publicaran el 12 de juny. La formalització de la matrícula és farà del 13 de juny al 3 de juliol.

Per a realitzar la sol·licitud de matriculació serà necessari aportar la següent documentació:

  • Fotocòpia del llibre de família on està inscrit l’alumne
  • Certificat de residència expedit per l’Ajuntament
  • Certificat expedit pel Centre de Salut
  • Fotocòpia del nº de SIP de l’alumne
  • Fotocòpia del DNI, passaport o NIE dels pares o tutors

Galería de FOTOS 

Te puede interesar