CARRERES POPULARS I BENEDICCIÓ D’ANIMALS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE SANT ANTONI AL CENTRE EDUCATIU

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

CARRERES POPULARS I BENEDICCIÓ D’ANIMALS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE SANT ANTONI AL CENTRE EDUCATIU

Com és habitual, cada 17 de gener, el CEIP “San Antón” del Pinós porta a terme diferents activitats per honrar al sant que li dona nom al centre educatiu, Sant Antoni Abat.

La primera activitat de la jornada ha consistit en unes carreres populars pels voltants del centre. Els alumnes més xicotets han segut els primers en córrer, per nivells, i els de Primària ho han fet per grups, en carreres on es barrejaven alumnes de diferents cursos.

En arribar a meta, el coordinador d’esports Javier López, la regidora Silvia Verdú i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, han rebut als corredors per fer-los entrega d’una medalla commemorativa.

Molts pares y mares s’han apropat a contemplar cóm corrien els seus fills i filles en aquesta activitat.

Com a novetat, enguany també ha tingut lloc una carrera per als més majors, els avis dels alumnes, donat que enguany el centre està portant a terme el projecte intergeneracional durant tot aquest curs escolar. De fet, la imatge de Sant Antoni lluïa hui un llaç blau nugat al gaiato, donat que aquest color identifica el projecte escolar d’enguany, encara que també hem pogut veure el llaç rosa que li van posar el curs passat. Cada any la intenció del centre és continuar amb aquesta nova i colorista tradició.

El director del centre, Evaristo Palomero, ha volgut agrair als avis i avies la seua participació en una carrera que ha qualificat com “molt emotiva”.

Per a  recuperar  forces, l’AMPA s’ha encarregat de l’esmorzar preparant pa amb tomaca, abans que s’iniciara una gymkana al pati del col·legi.

A les 13 hores, les portes del centre educatiu s’han obert a tot aquell veí que desitjara que la seua mascota siga beneïda pel rector Manuel LLopis.

FOTOS DE LES CARRERES

 

https://www.facebook.com/TelepinosMCM/videos/343245692930201/

Te puede interesar

Ir al contenido