Els centres d’educació infantil i primària obrin del 8 al 16 de juny el període d’admissió d’alumnat

Fecha:

Categorias: Noticias

Els centres d’educació infantil i primària obrin del 8 al 16 de juny el període d’admissió d’alumnat

Amb un fi de curs avançat a conseqüència de la Covid-19, els centres educatius van preparant el pròxim curs 2020-2021, i en el cas dels Centres d’Educació Infantil i Primària este serà el calendari:

Del 8 al 16 de juny, amb cita prèvia, s’obri el període de presentació de sol·licituds, com recordava este matí al regidora d’Educació, Silvia Verdú, en una entrevista per la ràdio municipal.

Com ha comentat Verdú, “encara que la Conselleria ha implantat el sistema telemàtic www.telematricula.es, al ser un poble xicotet sabem que ací no faltaran places i els centres educatius pinosers han decidit posar un horari d’atenció a les famílies per a que aporten tota la documentació, de 10:30 a 13:30 hores”.

Els centres ajudaran als pares i mares a fer els tràmits telemàtics i per a saber quan seran ateses les famílies s’ha de cridar abans als respectius telèfons:

  • CEIP Santa Catalina: 966 957 380
  • CEIP San Antón : 966 957 375

Entre tota la documentació que se demana, l’únic que no hauran d’aportar els pares és el certificat d’empadronament o de residència, donat que s’encarregarà de demanar-lo a l’ajuntament el propi centre quan dispose del llistat d’alumnes per al curs 2020-2021.

Els llistats provisionals es publicaran el dia 1 de juliol i els definitius el 10 de juliol, mentre que per a la formalització de la matrícula les dades són del 13 al 29 de juliol.

Per a més informació es pot entrar en el web dels dos col·legis del municipi:

La regidora ha comentat que “la Covid ens ha fet aprendre a fer les coses d’altra manera i adaptar-nos al es circumstàncies”.

Més avant es donarà informació del procés d’admissió i matriculació de l’alumnat de secundària, mentre que a l’escola infantil “La Cometa” ja porten prou avançat el procés de matriculació.

Calendari i informació matrícula 20-21

PDF

Te puede interesar