Alumnes de l’institut participen en la IX Trobada de Teatre Jove.

Fecha:

Categorias: IES JOSÉ MARHUENDA PRATS, Noticias

Alumnes de l’institut participen en la IX Trobada de Teatre Jove.

Arranca a Alacant, la Trobada de Teatre Jove, que congregarà en les tres pròximes setmanes al voltant de 1.400 alumnes de secundària de tot el territori valencià i a una trenta de professionals de les arts escèniques.

El grup “Ixen teatre”, de l’IES “José Marhuenda Prats” del Pinós va participar en aquesta edició organitzada per l’IVAJ.

El grup, compost per l’alumnat de l’assignatura d’arts escèniques i dansa de 4°d’ESO va participar com a grup exhibidor, amb l’obra “Amb mi que no compten”, escrita amb idees del grup. A més, va participar com a públic d’una altra representació

En acabar les representacions es van dur a terme quatre tallers d’expressió corporal i art dramàtic que van fer les delícies els xavals assistents així com dels seus professors acompanyants.

En aquest projecte del centre van participar Vicent Ripoll com a cartellista, Andrés Puche com a director, Hermelando Bernabé com a escenògraf i preparació de vídeo, Sofía López com a ajudant de direcció i Kika Belda com a tècnica de llums i so.

Cal assenyalar que Alacant, es va sumar a aquesta trobada en 2019, i en ella es mostren els treballs dels alumnes/as de diversos centres educatius. A més del Pinós també participen: IES Santa Pola, IES Les Fonts (Villena), IES María Blasco de (Sant Vicent del Raspeig), Col•legi La nostra Senyora del Carmen d’Elx i d’Alacant, 8 de Març, Col·legi Agustins i Centre 14.

La Trobada de Teatre Jove s’està celebrant en el centre cultural “La Cigarreras”.

Te puede interesar

Ir al contenido