Activitat senderista – Cuidant el nostre entorn

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Deportes, Concejalía Medio ambiente, Noticias

Activitat senderista – Cuidant el nostre entorn

El reciclatge, el senderisme i la vida sana han estat molt presents en l’activitat que s’ha celebrat aquest matí al Pinós, “Cuida el *nostre *entorn” inclosa en la Campanya Salut Esport i Joventut. Una activitat a l’aire lliure en família i a més de conscienciació sobre la problemàtica dels residus que trobem al nostre poble.

Les regidories d’Esport, Cultura-Joventut i Medi Ambient de l’Ajuntament del Pinós se sumen així, a aquesta forma sostenible que cada vegada adquireix més adeptes, practicar esport mentre es contribueix a cuidar l’entorn natural.

L’activitat s’ha iniciat a les 10 del matí amb eixida des del Gual de Rico Lucas (Electroaldesa) cap al Polígon “Cabeço de la Sal” per a concloure en la zona de vaques, en el Barri de Santa Catalina.

L’organització ha facilitat uns guants i bosses a cada persona participant que ràpidament han vist com havien de reposar de nou bosses per a poder dipositar els residus que han trobat per la ruta des de plàstics, cartons, botelles de vidre, bolquers, electrodomèstics, llandes, etc. que contaminen el nostre entorn natural.

Aquesta activitat serveix per a conscienciar a la ciutadania que NO s’han de llançar residus ni desaprofitaments quan s’ix al camp, ni en la via pública, per a, entre tots, poder gaudir d’un municipi més net i sostenible. Més de 70 bosses i 80 envasos de vidre s’han omplit de residus recuperats de cunetes i parcel·les confrontants.

FOTOS

Te puede interesar