ACTIVA LA WEB DE LA X TROBADA DE PEDRA SECA

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

ACTIVA LA WEB DE LA X TROBADA DE PEDRA SECA

La pàgina web de la X Trobada de Pedra Seca, que se celebrarà al Pinós els dies 18, 19 i 20 d’octubre ja està en funcionament.
A través de la web, en aquests moments es poden realitzar les preinscripcions a les activitats que s’han programat des del consistori i l’Associació Pedra Seca i Arquitectura Tradicional, APSAT, enviant un formulari, i una vegada obert el termini, es realitzaran les inscripcions. El preu dels tres dies és de 60 euros i inclou coffe-break i el menjar del diumenge.

La Trobada inclou diferents conferències i ponències, comunicacions, visites a les pedreres del Coto, el paratge de la Centenera i els cucos del paratge del Toscar, així com altres activitats, a més de menjars en els quals també és necessària la inscripció. Totes elles estan exposades en el programa d’activitats que es pot consultar en la pròpia web.
A través de la pàgina, aquells interessats podran enviar les seues comunicacions i pòsters fins al 30 de juny, que seran estudiades fins al 26 de juliol i els seleccionats es coneixeran el 31 de juliol. La normativa en tots dos casos, estan disponibles en els apartats “comunicacions” i “pòsters“. I també podran trobar les bases del “Concurs de Fotografia Pedra Seca” organitzat des de les Regidories d’Educació, Cultura i Desenvolupament Local de l’Ajuntament del Pinós.

La web també compta amb un apartat de notícies en el qual s’inclouen totes les notícies relacionades amb l’art de la pedra seca, així com les activitats i cursos desenvolupats al Pinós.
El portal detalla els objectius de la trobada i a qui va dirigida i inclou informació del Pinós, a més de ressenyes sobre sendes i rutes, allotjaments, gastronomia o un apartat sobre cóm arribar, a més d’altres consultes.

 

Te puede interesar

Ir al contenido