Abans que acabe este mes donaran inici les obres del gimnàs del CEIP Santa Catalina

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

Abans que acabe este mes donaran inici les obres del gimnàs del CEIP Santa Catalina

  • Hui s’ha signat el contracte a l’ajuntament i s’estima que les obres tindran una duració aproximada de quatre mesos.
  • Es tracta de la tercera de les obres que es porten a terme al Pinós gràcies al Pla Edificant de la Generalitat.

El CEIP Santa Catalina veu cada vegada més a prop la construcció del seu gimnàs, desprès que s’haja signat hui dimarts el contracte de les obres amb l’empresa adjudicatària, Actuaciones e Infraestructuras Globales Españolas, S.L.U. (AIGE).

Junt al representant de l’empresa, també han signat els documents del contracte l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, la regidora d’Educació, Silvia Verdú, i Tere Luz Verdú com a secretària accidental.

El projecte és l’unic que queda per iniciar-se dels tres que va sol·licitar l’Ajuntament del Pinós a la Generalitat Valenciana dins el Pla Edificant, i permetrà habilitar una zona de gimnàs, per a que els xiquets i xiquetes puguen practicar educació física independentment de l’oratge que faça.

Les obres compten amb un pressupost (IVA inclòs) de 244.122,09 €, i com destacava la regidora d’Educació, Silvia Verdú, encara que “ha segut un poc lent el procés d’adjudicació, per fi hui hem firmat el contracte; és una empresa d’Hellín i esperem que es complisquen els tràmits. Ara hi ha 20 dies per a poder tancar l’acta de replanteig que marcarà l’inici real de les obres. Al CEIP San Antón ja s’està treballant i a Santa Catalina no tardarem molt”.

Com destaca la regidora, les obres que es faran al CEIP Santa Catalina no plantegen cap problemàtica, donat que es pot tancar la zona perimetral i no interferiran els treballs amb l’activitat de la resta del centre. De fet, “l’obra estarà executant-se al mateix temps que comença el curs escolar. Quan estiga acabat el gimnàs, el centre disposarà d’un espai idoni que perpetrà practicar esport en qualsevol època de l’any, perquè en hivern és molt difícil fer-ho en exterior, donat les baixes temperatures que solem tenir en este poble”.

Per això, s’ha mostrat molt contenta i ha agraït “a Lázaro, el nostre alcalde, tot el treball que ha fet per aconseguir que açò siga una realitat, i també a Neus, per suposat, com a anterior regidora d’Educació. Els dos han estat sempre pendents de tot este procés d’adjudicació. Hi ha un treball d’equip per lluitar i millorar les infraestructures educatives d’este poble. Crec que el Pla Edificant és una gran iniciativa i he de dir que no acaba ací, donat que ens vam reunir amb José Antonio del Corral, el subdirector territorial, i anem a començar ja en setembre a sol·licitar noves actuacions per que en el 2020 continuem amb les millores dels dos centres educatius. A la volta de tres anys volem deixar tots els centres educatius del poble en les millors condicions”.

Te puede interesar