4 GRANS PANELLS REFLECTIRAN LA GASTRONOMIA, INDÚSTRIA I TURISME DEL PINÓS A L’ENTRADA DEL MUNICIPI

Fecha:

Categorias: Concejalía Comercio, Noticias

4 GRANS PANELLS REFLECTIRAN LA GASTRONOMIA, INDÚSTRIA I TURISME DEL PINÓS A L’ENTRADA DEL MUNICIPI

La Regidoria de Turisme ha renovat les actuals tanques publicitàries que estan situades a l’entrada del Pinós des de la carretera de Monòver. En elles es podrà veure reflectit els quatre grans pilars del nostre poble, la gastronomia, la indústria del marbre i del vi i la història del Pinós.

Per a l’edil de l’àrea, Neus Ochoa, “aprofitant que les tanques existents necessitaven ser renovades, hem volgut que aquestes noves reflectisquen el que més ens identifica. S’han col·locat quatre grans tanques a l’entrada del nostre poble donant la benvinguda als visitants que serveixen per a donar una ràpida informació de tot el que el Pinós els pot oferir”.

Cadascuna de les tanques fa referència a un pilar diferent de la nostra població, així la destinada a la gastronomia mostra la típica paella d’arròs amb conill i caragols, quant a la indústria s’ha realitzat una tanca que mostra la grandesa de les nostres pedreres del monte Coto, una altra en la qual s’identifica la cultura vitivinícola i una última que reflecteix la nostra història a través d’un dels edificis més emblemàtics de la nostra població, l’interior de la Torre del Rellotge.

A totes les tanques li les hem acompanyades d’una frase que resumeix el que significa cadascuna d’elles “Saborea Pinoso”,  “El Pinós a cel obert”, “El Pinós explosió de Monastrell” o “El Pinós marcant el temps”.

Aquestes tanques publicitàries estaran de forma permanent i seran substituïdes en ocasions especials per a promocionar altres esdeveniments com el Villazgo o les Festes Patronals.

 

Te puede interesar

Ir al contenido